Ferenc pápa: Egy hiteles ember

Nézze meg velünk a Szentatyáról készült legújabb filmet a SZEMlélek által szervezett közösségi filmvetítések egyikén. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A FILMRŐL

Ferenc pápa: Egy hiteles ember

A három Oscar-díjra jelölt Wilm Wenders, a Szentatya utazásairól és vallásos nézeteiről forgatott filmje azon kevés alkotás közé tartozik, amely nem a Vatikánnal való ellenségeskedés, hanem az együttműködés jegyében jött létre.

A filmben Ferenc pápa az élet nagy kérdéseire ad őszinte, megfontolt és elgondolkodtató válaszokat – a tőle megszokott derűvel és humorral. Utazásai során tett nyilatkozataiban Őszentsége beszél halálról, ökológiai kérdésekről, bevándorlásról, szociális egyenlőtlenségekről, a család szerepéről a 21. században, egyszóval szinte minden olyan témáról vagy kihívásról, amely a jelenkor emberét foglalkoztatja.

Ez a film sok katolikus hívő (és nem hívő) számára iránytű lehet a mindennapokban.

A 92 perces amerikai dokumentumfilmet 2018 májusában mutatták be először az Egyesült Államokban. Magyarországon a SZEMlélek az elsők között, ráadásul ingyenes, közösségi vetítéseken játssza a filmet. Nézzen bele a film hivatalos előzetesébe.

Helyszín és időpontok

December 7. | Pannonhalmi Főapátság (Pannonhalma)

  2018. december 7. (17:30)

  Pannonhalmi Főapátság (9090 Pannonhalma, Vár 1.)

  100 fő (max. befogadóképesség)

December 14. | Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola

  2018. december 14. (18:00)

Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola (1052 Budapest, Piarista köz 1.)

  199 fő (max. befogadóképesség)

főszervező

társszervező

Óriási érdeklődés – új budapesti vetítés

A november 25-ei budapesti vetítésre pár nap alatt minden szabad szék elkelt, és hamarosan zárjuk a pannonhalmi alkalom regisztrációját is. A fantasztikus fogadtatás miatt úgy döntöttünk, hogy december 14-ére (18:00) újabb budapesti mozizást hirdetünk – ezúttal a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola ad otthont a közösségi vetítésnek. Köszönjük a lehetőséget, találkozunk december 14-én!

regisztráció

Foglalja le a helyét a következő vetítésre

Töltse ki az alábbi űrlapot. A vetítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük válassza ki, hogy melyik időpontban és helyszínen szeretné megnézni a filmet. A helyfoglalásról megerősítő levelet küldünk az űrlapon megadott e-mail címre. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el.

 


Képek a Ferenc pápa: Egy hiteles ember c. filmből

A képek forrása: mafab.hu

Az oldalt a marketingszoveg.com kiadója, a Kreatív Kontroll Kft. készítette.
1131 Budapest, Szent László út 101–103. info@marketingszovegiras.hu
Adatvédelmi azonosítószám: NAIH-92417/2015.
Adatvédelmi elvek